banner85

Enkaza Sıkıştı, Çevredikiler Alarma Geçti

Bu kez havan severlerin yüreğini ısıtacak bir haber geliyor ekranlarınıza. Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ekipleri bu kez de yavru bir kedinin imdadına tam zamanında yetişti.

Rabia Işık
Rabia Işık
30 Eylül 2023 Cumartesi 16:11
Enkaza Sıkıştı, Çevredikiler Alarma Geçti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Ekipleri herkesin imdadına yetişip kalplere dokunmaya her an devam ediyor.

İfaiye ekipleri bu kez bir insanı değil can dostlarımızdan minicik bir yavru kediyi kurtardı.

Malatya'nın Hacı Abdi Mahallesi'nde bulunan Merhaba Sokak üzerinde bir binanın enkazında mahsur kalan bir yavru kedi vatandaşları alarma geçirdi.

Çevredekilerin ihbarı üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, kedinin sıkıştığı yerde hızla müdahalede bulundu. Ekiplerin yapmış olduğu titiz çalışma sonucunda, yavru kedi güvende ve sağlıklı bir şekilde çıkarıldı.

Duyarlı vatandaşlar ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire başkanlığı ekipleri sayesinde Kurtarılan yavru kedi, annesine sağ salim teslim edildi.

Vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin hassas ve özverili çalışmaları için teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86