banner85

Emniyetten Kades Bilgilendirmesi

Malatya Emniyeti KADES bilgilendirmelerine devam ediyor. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince KADES uygulaması ve “6284 sayılı Ailenin Korunması Ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” hakkında bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor.

30 Mayıs 2022 Pazartesi 14:02
Emniyetten Kades Bilgilendirmesi

Malatya Emniyeti KADES bilgilendirmelerine devam ediyor.


Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince KADES uygulaması ve “6284 sayılı Ailenin Korunması Ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun” hakkında bilgilendirme faaliyetlerine devam ediyor. Bilgilendirmeler kapsamında emniyet görevlileri Aksoğan Anaokulu mezuniyet töreni ile Kızılay Toplum Merkezinde Kızılay Kadın kolları üyeleri ve Kızılay Gönüllülerine KADES programı hakkında bilgi verilerek, konu hakkında el broşürü dağıtımı yapıldı, telefonlara KADES uygulaması yüklendi ve görünen yerlere afiş asıldı.
Aile içi ve kadına şiddetle mücadeleye yönelik çalışmalar devam etmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86