Emeklilerin İkramiyeleri Yatmaya Başladı Mı?

Emekli ikramiye ödemeleri aylık alma tarihlerine göre hesaplara yatıyor: İşte SGK Bağkur Emekli Sandığı 5 bin liranın yatış günü...

editörr
editörr
12 Kasım 2023 Pazar 15:06
Emeklilerin İkramiyeleri Yatmaya Başladı Mı?

Maaş alma tarihlerine göre emekli ikramiyeler hesaplara yatıyor. Çalışmayan emeklilere yapılacak 5 bin lira ikramiyenin tarihi belli oldu. Emekli ikramiyesi ödemeleri maaş alma günü dikkate alınarak gerçekleştirilmekte. SGK emeklisi ikramiyelerini 11-12-13 Kasım tarihleri arasında alıyor. Peki hangi emekli ne zamana ikramiye alacak? İşte SGK-SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı 5 bin TL emekli ikramiyesi ödeme tarihleri.

Emekliye 5000 TL ikramiye ödemeleri için tarih araştırmaları sürüyor. Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla çalışmayan emeklilere 5 bin TL emekli ikramiyesi verileceği duyurulmuştu. 12,2 milyon emekliyi kapsayacak olan ikramiyenin ödemesi 11 Kasım'da başladı. Ödemeler 11-12-13 Kasım'da yapılacak. Peki, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ikramiye ödemeleri yattı mı, ne zaman yatırılacak?

Emeklilere yapılacak 5 bin lira ikramiye için ödeme tarihleri belli oldu. Ödemeler çalışmayan emeklilere 5 bin TL, dul ve yetimlere ise bu tutarın aylıktaki hisseye göre yapılacak. Ödemeler 11 Kasım itibariyle başladı. Cumhuriyet'in 100. yılı kapsamında bir kereye mahsus olarak yatırılacak olan 5 bin TL tutarındaki ikramiyenin ayrıntıları geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. En çok merak edilen konuların başında ikramiyelerin ödeneceği tarih geliyordu.

HANGİ EMEKLİ, NE ZAMAN ALACAK?

Çalışmayan emeklilere yapılacak 5 bin lira ikramiyenin tarihi belli oldu. Ödemeler 11-12-13 Kasım'da yapılacak. Ödemeler, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların ödeme günlerine göre değişiyor. İşte SSK-SGK, Bağkur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık ödeme gününe göre emekli ikramiye alma tarihleri.

17,18, 19 olanlar için 11 Kasım,

20, 21, 22 olanlara 12 Kasım,

23, 24, 25, 26 olanlara 13 Kasım,

Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların ödeme günü ise Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık alanların ödeme günü 14 Kasım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86