banner85

Duvar Çöktü :1 Ölü!

Malatya Battalgazi ilçesinde metruk bir binanın çökmesi sonucu 11 yaşındaki Muhammed Şeho enkazın altında kalarak hayatını kaybetti.

20 Mayıs 2022 Cuma 10:31
Duvar Çöktü :1 Ölü!

Malatya'da akşam saatlerinde metruk ve eski bir binanın demirlerini sökmeye çalışan hurdacılar, bir anda çöken binanın altında kaldı. Battalgazi ilçesi Fırat Mahallesinde ​metruk bir binanın duvarında çökme meydana geldi. Çökme sonucu enkaz altında kalan 11 yaşındaki Muhammed Şeho hayatını kaybetti. 

Olay sonrası bölgede incelemede bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: "Fırat Mahallesi’nde tek katlı metruk bir binanın çökmesi üzerine olay yerinde incelemelerde bulunduk. Enkaz altında kalan Suriyeli kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine sabırlar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 20.05.2022 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86