banner85

Dolandırıcıların Yeni Yöntemine Dikkat!

Dolandırıcılar her geçen gün Yeni yöntem ve yollarla insanları kandırmaya devam ediyor. Bu kez de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın ismini kullanan dolandırıcılar için bakanlığın resmi sosyal medya hesabından uyarı yapıldı.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
07 Kasım 2023 Salı 19:17
Dolandırıcıların Yeni Yöntemine Dikkat!

Son dönemlerde yeni dolandırıcılık yöntemi olarak “Aile ve Gençlik Bankası” ismini kullanan dolandırıcılara yönelik Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan uyarı geldi.

Bakanlık tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada “Bazı art niyetli kişilerin Aile Ve Gençlik Bankası adı altında vatandaşlarımıza evlilik kredisi vaadi ile aşağıdaki sahte internet sayfaları üzerinden yönlendirme yapıp para topladığı görülmüştür.

Vatandaşlarımızın bakanlığımızın ve yetkili diğer resmi kurumların internet sayfaları dışındaki kaynağı belli olmayan ve doğruluğu teyit edilmeyen sahte internet sayfalarına itibar etmemeleri önemle arz etmektedir. Vatandaşlarımızı dolandırmayı amaçlayan sahte internet sayfalarını ilgilileri hakkında suç duyurusunda bulunacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86