banner85

Davutoğlu: "Malatya Yeterince İlgi Göremedi"

Bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ilk durağı Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı oldu. Davutoğlu, İl Başkanlığı binasının açılışına katıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya’nın birçok şehir gibi yeterli ilgili görmediğini söyledi.

09 Haziran 2022 Perşembe 18:10
Davutoğlu: "Malatya Yeterince İlgi Göremedi"

Davutoğlu: "Malatya Yeterince İlgi Göremedi"

Bir dizi temaslarda ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ilk durağı Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı oldu.   Davutoğlu, İl Başkanlığı binasının açılışına katıldı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Malatya’nın birçok şehir gibi yeterli ilgili görmediğini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun ilk durağı Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı oldu.

Davutoğlu, parti binasında yaptığı açıklamada, “Battalgazi’den, buyana Malatya’dan her ne kadar ilim adamı, devlet adamı çıkmışsa arkasında güzel miras bırakmıştır. Sadreddin Konevi, Somuncu Baba Malatyalıdır. Sadreddin Konevi üzerinden ben kendimi de Malatyalı addederim. Siyasette Turgut Özal, Hamido. Bizim sivil toplum faaliyetlerinde ismini çok yakından bildiğimiz Fethi Gemuhluoğlu. Eşref Bitlis… Hangi alanı alırsanız alın Malatya aktif, topluma öncülük eden insanların şehridir. Malatya, destan şehridir. Siyasetçi, ilim adamı, kanaat önderi hangisi olursa olsun Malatya hep önde ,ülkemizin birçok güzel şehri gibi yeterince ilgi göremedi. Çiftçilerimizin durumu belli. Don felaketi sonrası yaşanan sorun hala telafi edilmiş değil. Yol boyu esnafların hep şikayetini duyduk” ifadelerini kullandı.

Davutoğlu konuşmasının ardından Gelecek Partisi Malatya İl Teşkilatı binasının açılışını gerçekleştirdi.

Son Güncelleme: 09.06.2022 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86