banner85

CHP Hekimhan Belediye Başkanıyla İlçe Yönetiminden Toplu İstifa

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmeyince Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve İl Başkanı Barış Yıldız'a tepki göstererek partisinden istifa etti.

Rabia Işık
Rabia Işık
30 Ocak 2024 Salı 14:38
CHP Hekimhan Belediye Başkanıyla İlçe Yönetiminden Toplu İstifa

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ CHP'den istifa etti. Karadağ ile birlikte İlçe Başkanı, yönetimi ve meclis üyeleri de istifa etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ilçe belediye başkan adaylarını açıklarken bazı değişimler parti içi krize neden oldu.

Malatya'nın Hekimhan ilçesinde Belediye Başkanlığı yapan CHP'li Turan Karadağ, yeniden aday gösterilmemesi sonrası CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile İl Başkanı Barış Yıldız'ı hedef göstererek istifa etti.

İlçeye hizmetlerine devam etmek istediklerini dile getiren Karadağ, şöyle konuştu:

"Biz genel başkanımıza sahip çıktık. İyi ki de çıkmışız. Pişman da değilim. Diktatör bizim içimizdeymiş. Bu olaylara dur deme zamanı geldi. Arkadaşlar artık bu şeyden kurtulalım. Buna bir ders vermediğimiz sürece bugün ben giderim başka biri de gider. Gururla bayrağını taşıdığım 6 oktan, bugün sadece Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ediyorum. Ben, Barış Yıldız (CHP Malatya İl Başkanı) ve Veli Ağbaba'nın CHP'sinden istifa ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86