banner85

Çalık, Dünya Şampiyonunu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, dünya şampiyonu olan Hatice Akbaş’ı tebrik ederek, bundan sonraki süreçte başarılarının daim olması temennisinde bulundu. Milletvekili Çalık, Avrupa ve dünya şampiyonluğu yaşayan başarılı sporcudan olimpiyat madalyası beklediklerini de ifade etti.

28 Mayıs 2022 Cumartesi 17:00
Çalık, Dünya Şampiyonunu Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda final maçını kazanarak dünya şampiyonu olan Hatice Akbaş’a Malatya’nın Akçadağ ilçesindeki evinde ziyarette bulunarak, elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. 2022 yılı içerisinde önce Avrupa sonra dünya şampiyonu olan Akbaş ile bir araya gelen Çalık çok güzel duygular yaşadığını belirtti. Milletvekili Çalık, milletvekili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Malatyalı kadınların, kızların başarılı olması için çok mücadele ettiklerini dile getirdi.

Her türlü karar mekanizmasında, istihdamda ve eğitimde kızların olması için mücadele ettiklerini anlatan Çalık, Hatice’nin birçok kız çocuğuna rol model olacağını ifade ederek bundan sonraki süreçte kız çocuklarının birçok spor branşında aktif hale gelmesine vesile olacağını belirtti.

Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda 54 kiloda dünya şampiyonluğunu elde eden Hatice Akbaş ise ziyaretinden dolayı AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’a teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 28.05.2022 17:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86