banner85

Büyük Patlama...

Tuzla’da bir vernik fabrikasında büyük patlama yaşanırken ardından yangın çıktı. Patlama sesinin de İstanbul'un birçok ilçesinden duyuldu. 3 kişinin kayıp olduğu açıklanırken. Tuzla Belediye Başkanı 7 kişinin yaralandığını bildirdi.

29 Nisan 2022 Cuma 14:47
Büyük Patlama...

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Orhanlı Sanayi Sitesi'nde bir vernik fabrikasında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın sesi İstanbul'un birçok ilçesinden duyuldu. Fabrika enkaza dönerken, 7 kişi yaralandı, 3 işçi aranıyor.

Tuzla’da bir sanayi sitesinde bulunan vernik fabrikasında saat 13.00 sıralarında büyük çaplı patlama meydana geldi. Çevre ilçelerden de duyulan patlamanın ardından fabrika alev alev yanmaya başladı. Patlama sesi Anadolu ve Avrupa Yakası'nın farklı ilçelerinden de duyuldu.

Patlamanın ardından fabrika alev alev yanmaya başladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gökyüzüne yoğun dumanın yayıldığı yangın itfaiyenin uzun uğraşları sonrası söndürüldü. Soğutma çalışmaları sürüyor.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, 7 kişinin yaralandığını 3 kişiden ise haber alınamadığını bildirdi.

3 KİŞİ KAYIP

İstanbul İtfaiye Daire Başkanı Remzi Albayrak, yaptığı açıklamada, 3 kişinin kayıp olduğunu duyurdu.

Son Güncelleme: 29.04.2022 14:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86