banner85

Bu Kez Köpek Değil, İnsan Saldırdı

Dünyayı yaşanılmayacak hale getiren insanlar, bir yanda insanları katlederken, bir yandan da hayvanlara yaşama alanı ve hakkı tanımıyor. Geçtiğimiz günlerde Malatya’nın Fethiye mahallesinde meydana gelen köpek katliamı olayından sonra, kan donduran bir haber de bugün Adıyaman’dan geldi. Bir şahıs, kendi köpeğini yorulmadan tam 13 yerinden bıçakladı.

Rabia Işık
Rabia Işık
09 Kasım 2023 Perşembe 09:57
Bu Kez Köpek Değil, İnsan Saldırdı

Bu kez köpek değil, insan saldırdı.

Adıyaman’da bir şahıs kendi köpeğini 13 defa bıçakladı. Şahsın psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Zaten bir insanın bunu yapması için ya aklından zoru olması, ya da insanlıktan çıkmış olması gerekiyor.

13 yerinden bıçaklanan köpeğe 150 dikiş atıldı.

Geçici Prefabrik Evlerde kalan ve psikolojik sorunları olduğu iddia edilen M.Ü., gece geç saatlerde evinin önünde bulunan köpeğinin yanına gelerek elindeki bıçak ile köpeği bıçaklamaya başladı.

Şahsın köpeğini bıçaklama anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. 13 yerinden bıçaklanan ve ölmek üzere olan köpeği fark eden vatandaşlar, durumu jandarma ekipleri ile Adıyaman Belediyesi Veteriner Müdürlüğüne bildirdi.
Köpeğe 150 dikiş atıldı
Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekiplerince M.Ü. gözaltına alınırken yaralı köpek ise Veteriner Müdürlüğüne bağlı ambulansla Veteriner Müdürlüğüne götürülerek tedavi altına alındı.

Bıçak darbeleri sonucunda ciddi yaralanmaları bulunan köpeğe 150 adet dikiş atıldı.

Zavallı köpeğin sağlık durumu iyiye doğru gidiyor. İyileştiği taktirde sahiplendirilerek daha güvenilir bir ortamda yaşayacak.

Anahtar Kelimeler:
KöpekAdıyamanHaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86