banner85

Belediye Başkanlarından Bayram Mesajları

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı SelahatinGürkani, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Osman Güder Ramazam bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlandı.

Selahattin Bayrak
Selahattin Bayrak
01 Mayıs 2022 Pazar 17:11
Belediye Başkanlarından Bayram Mesajları

Ramazam bayramı dolayısıylaMalatya Büyükşehir Belediye Başkanı SelahatinGürkani, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Battalgazi Belediye Osman Güder kutlama mesajı yayımlandılar.,

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlandığı mesajında:

Bu bayramda aile büyüklerimizi, akrabalarımızı, dost ve komşularımızı unutmamalıyız. Onların yanında olduğumuzu, sevinç ve kederlerimizi, sıkıntılarımızı paylaşmaya hazır olduğumuzu göstermeliyiz. Ayrıca, çevremizde bulunan yoksul, kimsesiz ve yetimlere kucak açmalı, yalnız olmadıklarını onlara hissettirmeliyiz.

Bu duygular içerisinde, başta hemşerilerim olmak üzere, milletimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum.” Dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.

Ramazan Bayramının milletimiz ve ülkemiz için dostluk ve barışa, sevgi ve kardeşliğe vesile olmasını temennisiyle, tüm hemşerilerimin ve İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde nice bayramlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise Ramazan Bayramı kutlama mesajındaşu ifadeler yer aldı.

Bayram neşedir, sevinçtir. Hakk’ın bizden razı olduğu bayramlar adeta bir dünya cennetidir. Bayramlar, bizlere İslamiyet’in bir sevgi medeniyeti olduğunu gösteren zaman dilimleridir. Dolayısıyla bizleri böyle bir iklim ve atmosferden mahrum etmediği için Yüce Allah’a ne kadar hamd etsek ne kadar şükretsek azdır. Ramazan ayı boyunca yardımlaşmanın en güzel örneklerini yaşadık. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı kutluyor, sağlık, mutluluk, huzur, bereket ve sosyal barış dolu, hastalıklardan arındırılmış aydınlık yarınlar diliyorum.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86