banner85

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Malatya'da..

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’nin katıldığı “Sevdamız Türkiye – Hedef 2023” adlı miting Yeni Camii önündeki Soykan Parkı Meydanı’nda gerçekleştirildi.

06 Kasım 2022 Pazar 17:30
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici Malatya'da..

2023’de yapılacak seçimler için partisince düzenlenecek olan mitinglerin ilkini Malatya’dan başlattıklarını belirten BBP Genel Başkanı Destici, “2023 Seçimleri için yapacağımız mitinglerimize sizin şehriniz Türkiye’nin gözbebeği, Kayısı diyarı, Malatya’yla başlamak istedik. Çünkü, Malatya, geçmişten bugüne, hep değerlerimize sahip çıktı. Malatya, Turgut Özal gibi vatana, bayrağa, ezana, Kur’an’a bağlı evlatlar yetiştirdi. Ve Malatya, vatana, bayrağa, ezana, Kur’an’a bağlı evlatlarına da sahip çıktı. Biz Malatya’yı sevdik, Malatya’da bizi sevdi. Bugün, Malatya’da, sevdiklerimizle, bizi sevenlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum.” dedi. 

"Malatya'dan soruyorum"
Destici, “Türkiye’deki bir siyasetçi, kendi devletini, uydurma bir şekilde, “uyuşturucu ticareti”yle ilişkilendirebiliyorsa, bu davranışı “sıradan bir zevzeklik”ten ibaret göremeyiz. Türkiye’nin, uluslararası ilişkilerde, hemen her alanda “hak arama”, “hukukunu koruma” mücadelesi verdiği günleri yaşıyoruz. Bu şartlarda, kendi içimizden, “Ana Muhalefet Partisi” CHP’nin genel başkanı tarafından devletimize “uyuşturucu ticareti”yle ilişkili olduğu; yine “Ana Muhalefet Partisi” CHP’nin ve PKK’nın siyasi şubesi HDP’nin yan kuruluşu haline gelmiş bir meslek odasının başkanı tarafından Türk Silahlı  Kuvvetlerimize, kimyasal silah kullandığı iftiraları yöneltiliyor. Malatya’dan soruyorum;  Sizin derdiniz ne? Siz kimden yanasınız?  Bir sorum da CHP’nin yörüngesine girmiş 6’lı masanın partilerine: Kendilerini, “milliyetçi”, “muhafazakar”, “sağcı” diye tanımlayan beş partiye soruyorum. Neler olduğunun farkında değil misiniz? Niye sesiniz çıkmıyor, niye gıkınız çıkmıyor. Utanmıyor musunuz?  Milletimizin bunun farkında olmadığını mı sanıyorsunuz? Milletimizin sandıkta size gereken dersi vermeyeceğini mi sanıyorsunuz? Elbette verecektir.” diye konuştu.

 “Adayımız Recep Tayyip Erdoğan, kararımız Cumhur İttifakıdır” 
Destici, Cumhur İttifakı ile birlikte hareket edeceklerini ve Cumhurbaşkanı Adaylarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirterek, “Önceki seçimlere de Cumhur İttifakı’nın bir bileşeni olarak katıldık. Şimdi de devletin bekasını ülkenin bütünlüğünü, aziz milletimizin istiklalini, istikbalini ve refahını gözeterek Cumhur İttifakıyla yolumuza devam ediyoruz. Hiçbir çıkar hesabı ve siyasi kaygı gütmeden, ülke meselelerinde devletimizin, hükümetin yanında olduk. Cumhur ittifakı ile birlikte yürüyecek, birlikte karar verecek, birlikte var olmaya devam edeceğiz. Adayımız da kararımız da bellidir. Adayımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan kararımız Cumhur İttifakıdır. Cumhurla birlikte kazanacak ve birlikte büyük Türkiye idealini gerçekleştireceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86