banner85

Bayram Tatilinde Yollar Kana Bulandı!

Bayram tatilinin ilk 6 gününde Türkiye genelinde meydana gelen trafik kazaları onlarca kişiyi hayattan koparırken binlercesi de yaralandı. Acı tabloyu ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu.

editör
editör
12 Nisan 2024 Cuma 15:41
Bayram Tatilinde Yollar Kana Bulandı!

Bayram tatili binlerce eve ateş düşürdü. Türkiye genelinde meydana gelen kazalar bayram heyecanının yerini yasa bıraktı.

Bayram tatilinde yaşanan trafik kazalarında kimisi yaralı olarak kurtulurken kimisi ise yaşama tutunamadı. Bu acı tabloyu ise İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Bakan Yerlikaya yaptığı paylaşımda 6 günlük süre zarfında toplam 3 bin 706 trafik kazası gerçekleşirken bu kazalar sonucunda 48 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 6 bin 184 vatandaşın ise yaralandığını açıkladı.

Tüm bunların yanı sıra güvenlik ve huzurun sağlanmasına yönelik de güvenlik güçleri çalışmalarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda 391 bin 472 araç denetlenirken bu araçlardan 23 bin 813'üne hız ve radar ihlali nedeniyle işlem yapıldı. 23 bin 886 araca ise çeşitli nedenlerden dolayı diğer işlemler uygulandı.

İçişleri Bakanı Yerlikaya ayrıca bayram tatilinin sona ermesiyle birlikte dönüş yolculuklarının başlamasıyla birlikte trafik yoğunluğunun artacağını belirterek vatandaşlara güvenli bir yolculuk için aşırı hız yapılmaması ve emniyet kemeri kullanımının önemine vurgu yaptı.

Son Güncelleme: 12.04.2024 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86