banner85

Bayram Tatilinde Geri Dönüşler Başladı

9 günlük bayram tatili için geri sayım başladı. Tatilin son günüyle birlikte memleketlerine giden vatandaşlarda geri dönüş yolculuğuna çıktılar. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ise geri dönüş yolunda olan vatandaşları sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla uyardı.

Editör
Editör
14 Nisan 2024 Pazar 19:27
Bayram Tatilinde Geri Dönüşler Başladı

Bayram tatilinin bitmesine az kala memleketlerine tatile giden vatandaşlar da geri dönmeye başladı.

Pazartesi öğrenciler okullarına özel ve kamu personelleri de iş başı yapacak.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin geride kalan 8 gününde meydana gelen kazaları ve kazaların bilançolarını sosyal medya hesabından paylaşarak geri dönüş yoluna çıkan vatandaşları bir kez daha uyardı.

Paylaşımda trafik yoğunluğunun tekrar artmaya başladığını belirten Bakan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Bayram tatili boyunca 4 bin 998 trafik kazasında, 66 kişinin hayatını kaybetti, 8 bin 352 vatandaşımız ise yaralandı. Bayramın dönüş yolunda trafik yoğunluğu tekrar artmaya başladı. Lütfen aşırı hız yapmayalım. Araçlarımızda da otobüslerde de emniyet kemeri takmayı ihmal etmeyelim. Trafik kurallarına uyalım. Lütfen aklımızdan çıkarmayalım: Hayatla Yarışılmaz” ifadeleri yer aldı.

Son Güncelleme: 14.04.2024 19:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86