Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

Kurban Bayramı Emekli ikramiyesi  ne zaman yatacak ve ne kadar?

01 Haziran 2023 Perşembe 12:43
Bayram İkramiyesi Ne Zaman Ödenecek?

Geçtiğimiz yıl kurban ikramiyesi 1100 TL yatarken, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş müjdeyi açıklamayı verdi ve ikramiyenin zamlandığını bildirmişti.

Kurban Bayramı’na artık geri sayım başladı. Yaklaşan Kurban Bayramı dolayısı ile emekliler için yatacak olan bayram ikramiyelerinin ne zaman yatacağı sorusu merak ediliyordu. 28 Haziran’da idrak edeceğimiz Kurban Bayramı yaklaşırken emekliler, bayram ikramiyesinin ne zaman ve ne kadar yatacağını merak ediyor

Ramazan bayramı öncesinde bayram ikramiyelerine yüzde 82 oranında zam yapılmıştı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında olmak üzere yılda iki kez yatan emekli bayram ikramiyeleri yeni bir açıklama gelmediği takdirde 2 bin TL olarak hesaplara yatırılacak.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamaya göre en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olurken bayram ikramiyelerinin ise 2 bin TL ye çıkarılması yönündeki düzenleme teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaşmıştı. Kurban Bayramı 28 Haziran’da başlayacak. Buna göre bayram ikramiyelerinin de bayramdan 1 hafta önce yani 21 Haziran’da hesaplara yatması bekleniyor

Anahtar Kelimeler:
IkramiyeEmekli
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86