banner85

BATI KOLEKTÖRÜ TAMAMLANIYOR

16 Kasım 2022 Çarşamba 11:17
BATI KOLEKTÖRÜ TAMAMLANIYOR

Batı Kolektörü ve Kanalizasyon Hattı çalışmalarını yerinde inceleyen MehmetMert, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Batı Kolektörü veKanalizasyon hattının zamanında tamamlanması için 5 ekip oluşturuldu. İşin sonuna geldik” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğütarafından Malatya’nın Batı Bölgesini atıklardan kurtarmaya yönelik yapılan en büyükyatırımlardan birisi olan Batı Kolektörü ve Kanalizasyon Hattı çalışmalarının yüzde 90’lıkkısmı tamamlandı. MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

Batı Kolektörü ve Kanalizasyon Hattı çalışmaları hakkında bilgiler veren MASKİ GenelMüdürlüğü Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Süleyman Şahin, “Malatya BüyükşehirBelediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusundaçalışmalarımız hızla ilerliyor. Şu an da projemiz yaklaşık 36 kilometreydi. Bunun sayınbaşkanımıza verdiğimiz söz kısmında bin 800 metrelik hattımız kaldı. Olağanüstü biriklim koşulları olmazsa Kasım ayının sonunda Yeşilyurt (Çırmıhtı) merkezimizin atıksularını Batı Kolektörlerimize kavuşturmuş olacağız. Bu çalışmada bizlere her türlümaddi desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a, herzaman yanımızda olan ekip çalışmamıza sürekli destek veren MASKİ Genel MüdürümüzSayın Mehmet Mert’e teşekkür ediyorum” dedi.Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ‘Akarsulara atık sularkarışmayacak’ sözünü hatırlatan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert ise, “BatıKolektöründeyiz ve yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Daire başkanımızın da söylediği gibi aysonunda inşallah bağlantıyı yapacağız dedik. Malatya Büyükşehir Belediye BaşkanımızSayın Selahattin Gürkan’a taahhüdümüz o. Zor arazi şartlarına rağmen hızla ilerliyoruz.Sürekli kayaların içerisinde çalışma yapıyoruz. Hat güzergahında ilerleyebilmek içinönce yol yapıyoruz, ardından hat yapıyoruz. Aynı zamanda Beylerderesinin bu kısmındaileride Yeşilyurt Belediyemizin de kullanabileceği bir yol aksı ortaya çıkarıyoruz.
Çalışmaların sonuna geldik. Zor şartlara rağmen olağanüstü emek veren müteahhitfirmamıza, tüm ekip arkadaşlarımıza, kontrol ekibimize, daire başkanımıza diğer destekveren arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Hedefimiz işi yapmak olduktan sonragördüğünüz gibi hiçbir yer dayanmıyor. Bunun en zor örneği de Batı Kolektörüdür.

Yıllardır burası yapılmamış. Yapılmama sebebi de ortada. Çok zor ve maliyetli bir proje.Yaklaşık bin 800 metrelik bir yol kısmı bitmek üzere. Döşeme kısmı da 5 ekip halindedevam ediyorlar. İnşallah bu ayın sonunda bu hat bağlanmış olacak. Tüm emeği geçenarkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86