banner85

Başkan Sülük'ten Mahalle Ziyaretleri

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük Ulutaş, Korucak, Şükan, Taştepe ve Yeşildere Mahallelerini ziyaret eti. Sülük, Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi.

27 Temmuz 2022 Çarşamba 14:55
Başkan Sülük'ten Mahalle Ziyaretleri

Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük; Ulutaş, Korucak, Şükan, Taştepe ve Yeşildere mahallelerini ziyaret eti. 
Başkan sülük,  Yeşildere, Ulutaş ve Korucak  Mahallelerinde  yapımı tamamlanan, Taştepe ve Şükan Mahallelerinde yapımı devam eden kilit parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. Yapılan ziyarette başkan Sülük’e, Ak Parti Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan, Belediye meclis üyeleri ve Ak Parti ilçe teşkilatı eşlik etti.
Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük yaptığı açıklamada mahalle ziyaretlerimiz devam edecek, vatandaşın sorunlarını dinliyoruz, dinlemeye devam edeceğiz dedi. 

Mahalle muhtarları mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Sülük’e teşekkür ettiler. 


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86