banner85

Başkan Şahin Şehrin Şampiyonlarıyla Buluştu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin, 16 branşta Dünya, Avrupa, Balkan ve Türkiye derecesi kazanan 200 sporcuyla bir araya geldi.

meral şeker
meral şeker
17 Eylül 2023 Pazar 10:51
Başkan Şahin Şehrin Şampiyonlarıyla Buluştu

Dünya Avrupa balkan ve türkiye çapında derece yapan 200 sporcuyla Gaziantep belediye başkanı Fatma şahin mutfak sanatları merkezinde düzenlenen kahvaltı da bir araya geldi.

Gerçekleştirilen programa Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in yanı sıra AK Parti TBMM Grup Başkanvekili Abdülhamit Gül, AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik de katıım sağladı.

Programda GBB Spor Kulübü’nün 2019 ile 2023 yılları arasına yapılan faaliyetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Gaziantep büyükşehir belediye başkanı Fatma şahin gerçekleştirdiği açılış konuşmasında salonda yeni hedeflere doğru ilerleneceğini belirtti.

Ardından AK Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül de yaptığı konuşmada en büyük yatırım gençlere olan yatırımdır dedi.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Bünyamin Bozgeyik şampiyonları ve Gaziantep büyükşehir belediyesini tebrik ederek konuşmasına devam etti

Aynı zamanda Gaziantep Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Abdulkadir Gözegir de şehirde ki sporun başkan Fatma şahinin önderliğinde yükselttiğini ifade etti.

Yapılan programda konuşan GBB Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanı Zekeriya Efiloğlu ise sporun ve sporcunun öneminden bahsetti.

Tekerlekli Sandalye Takımı Sorumlusu Ramazan Taşkın,büyükşehir belediyesine teşekkürlerini iletirken Karate branşında Avrupa üçüncülüğü olan Milli Sporcu Selmanur Akkurt Küçükoğlu da sevgilerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86