banner85

Başkan Gürkan Fuarı Gezdi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bu yıl 9’uncusu organize edilen Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarını gezdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çocuklarla hatıra fotoğrafı çekip, fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

18 Mayıs 2022 Çarşamba 14:22
Başkan Gürkan Fuarı Gezdi

Bu yıl 9'uncusu düzenlenen Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, kitap fuarını gezdi. Gürkan çocuklarla hatıra fotoğrafı çekip, fuarı ziyaret eden vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Başkan Gürkan, İki yıl aradan sonra gerçekleştirilen ve yoğun bir ilginin olduğunu belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan,  vatandaşların ve öğrencilerin MOTAŞ aracılığıyla ücretsiz bir şekilde fuara ulaşabildiklerine de değindi.

Ayrıca Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı etkinlikleri kapsamında, Görme Engelli Yazar Halis Kuralay Müftülük personellerine seminer verirken, Furkan Yılmaz, Ahmet Turgut, Süleyman Ezber, Bilal Duman, Eyüp Beyhan, Şükrü Erbaş Yazar – Öğrenci buluşmaları dolayısıyla okullarda öğrencilerle söyleşi etkinliğinde bulundular.

Son Güncelleme: 18.05.2022 14:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86