banner85

Ayvalı Mahallesinin Yüzü Değişiyor

Darende ilçesine bağlı Ayvalı Mahallesi'nde yapılan yatırımlar yapılan bir toplantı ile basınla paylaşıldı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan," "İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın ilkesi temel şiarımız" dedi.

27 Haziran 2022 Pazartesi 18:08
Ayvalı Mahallesinin Yüzü Değişiyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü ile Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından Darende ilçesi Ayvalı Mahallesi’ne yapılan alt ve üstyapı çalışmaları ile ilgili Yatırım Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Yatırım bilgilendirme toplantısının ardından Ayvalı Kültür Merkezi’nin açılışı da gerçekleştirildi. 
Malatya genelinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapı çalışmalarına ara vermeden devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında, Darende ilçesi Ayvalı Mahallesi'nin içme suyu altyapısını yeniliyor. 6 bin metre içme suyu, bir adet 100 tonluk ve bir adet de 150 tonluk olmak üzere toplamda iki adet içme suyu deposu yapılıyor. 4 bin metrelik içme suyu hattı çalışmaları tamamlandı. Kalan hat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı asfalt çalışmalarına başlayacak.

Görev aldığı her yerde şimdiye kadar yapılanların çok daha fazlasını yapmayı kendilerine hedef koyduklarını ifade eden Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Biz Ayvalıları çok seviyoruz. Benim yetiştiğim tavır itibariyle, yöneticilik yaptığım dönem içeresinde de her gittiğim yere bir şey bırakmam gerekiyor. Dolayısıyla bir devlet bir yere gittiğinde orada muhakkak bir değişiklik oluşturması lazım".: 

MASKİ Genel Müdürlüğü olarak sahada olduklarını dile getiren MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, “Ayvalı mahallemize de kısa bir süre içerisinde kaynak suyu vereceğiz. MASKİ olarak çok ciddi çalışmalar yapmaktayız bu çalışmalardan dolayı personellerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Darende Belediye Başkanı İsa Özkan’da “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ayvalı Mahallemizde büyük bir seferberlik başlattı. Gerek altyapıda ve gerekse üstyapıda Ayvalı Mahallemizi yeniden 2022 yılında yenileyeceğiz." dedi.


 

Son Güncelleme: 28.06.2022 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86