banner85

Arguvan Doğalgaza Kavuşacak

Malatya Arguvan'da 2024 yılına kadar doğalgazın geleceği açıklandı.

11 Mart 2022 Cuma 16:52
Arguvan Doğalgaza Kavuşacak

 Konuyla ilgili Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş yetkilileri boru hatlarının döşeneceği güzergâhlarda incelemelerde bulundu. 

İncelemeye  Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ta eşlik ederken doğalgaz çalışmalarıyla ilgili bilgiler veren Kızıldaş: “Aksa Malatya Doğalgaz Dağıtım A.Ş Şirket Müdürü Güngör Ateş, İşletme Müdürü Muhittin Hasan Tural, Harita ve Proje Şefi Engin Gündoğan, İş Emri Takip Yetkilisi Mesut Çıplak’la birlikte ilçemize taşımalı sistemle getirilmesi planlanan doğalgaz depolama sahası için Yeni Mahalle ve Tepebağ Mahallerimizde belirlenen dört farklı güzergâhta incelemeler yapıldı. Görüşmeler kapsamında doğalgazın Arguvan'a getirilmesi ve koordinatların belirlenerek boru hatlarının döşenmesi ile ilgili çalışmalar başlatıldı.  Planlanan süreçte bir değişiklik olmazsa 2024 yılına kadar doğalgazın ilçemize getirilmesi için çalışmalarımız devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86