banner85

Arguvan Arıtma Tesisinin İhalesi Yapıldı

Arguvan İlçesi muhtarlarıyla toplantı yapan MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, 2022 yatırım programında olan Arguvan Atıksu Arıtma Tesisi ihalesinin yapıldığını belirterek, çalışmaların en kısa süre içinde başlayacağının müjdesini verdi.

01 Nisan 2022 Cuma 13:41
Arguvan Arıtma Tesisinin İhalesi Yapıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Mehmet Mert, muhtarlarla istişare toplantıları kapsamında Arguvan İlçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Toplantıya; MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, AK Parti Arguvan İlçe Başkanı Gazi Uşen, Arguvan Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Aslan, Arguvan Belediyesi Meclis Üyeleri, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Daire Başkanları ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplantıda söz alan Arguvan Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Aslan, eşit ve tarafsız bir şekilde hizmet aldıklarını ifade ederek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Başkan Aslan, “Geçen yıl yapılan çalışmalardan dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Bizleri burada misafir edip dinlediğiniz içinde ayrıca teşekkür ederim” dedi.

AK Parti Arguvan İlçe Başkanı Gazi Uşen ise, “Bugün yapılan bu toplantıda Arguvan İlçemize bu zaman kadar yapılan çalışmaları ve yapılması gereken çalışmaları konuştuk. Eksiklerimizi tamamlamak için elimizden geleni yapacağız. Arguvan İlçemiz için büyük yatırımlar yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere, MASKİ Genel Müdürümüz Mehmet Mert’e ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ilçelere hizmet götürülmesi noktasında eşit bir davranış sergilediğini söyledi. Başkan Kızıldaş, “MASKİ Genel Müdürlüğü’nü bugün ziyaret ettik. İlçemizde Büyükşehir Belediyemiz çok başarılı çalışmalar yapıyor. MASKİ Genel Müdürlüğümüzde bu çalışmalara çok büyük katkı sağlıyor. İlçemizin içme suyu ve kanalizasyon altyapısını güçlendirmek için hummalı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Genel Müdürümüz Mehmet Mert daha önce ilçemizde yol çalışmaları yapmıştı. Şimdi de çalışmalarına devam ediyor. Emeklerinden ve çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatları doğrultusunda altyapı çalışmalarına kırsalda ağırlık verildiğini kaydederek, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda merkez ve kırsal ilçelerimiz çalışmalar gerçekleştiriyoruz. İlçe belediye başkanımızı ve muhtarları kurumumuzda ağırlayarak taleplerini alıyoruz. Projeler geliştirip yatırım programımıza dâhil ediyoruz. Hedefimiz içme suyu ve kanalizasyon anlamında ilçelerimizde eksik bırakmamak. Malatya’nın tamamında çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Konuşmaların ardından MASKİ Genel Müdürlüğü İşletmeler Dairesi Başkanı Ramazan Toy ve Yatırım İnşaat Dairesi Başkanı Süleyman Şahin, Arguvan İlçesi’ne yapılan ve 2022 yılı içinde yapılması planlanan yatırımlar ile ilgili bir sunum gerçekleştirdiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86