banner85

Altın Fiyatları Sert Düştü

Altın fiyatları her zaman araştırılan bir konu olmuştur. Son zamanlarda düşen altın fiyatları yatırımcıyı korkutsa da alıcı için yeni bir fırsat imkanı sağladı. Peki Malatyalı esnaf ve vatandaşlar piyasayı nasıl değerlendiriyor ?

editörr
editörr
07 Ekim 2023 Cumartesi 10:05
Altın Fiyatları Sert Düştü

Vatandaşlar tarafından altın fiyatları ne olacak, altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi soruları her zaman gündemdeki yerini koruyor. Yatırımcı için farklı seçenekler olsa da en güvenli liman çoğu kişi için altın görülüyor.

"En güvenli Liman her zaman altın ve müşterilerimizde bizim gibi düşünüyorlar. Genelde nakit paralarını,bankadaki paralarını altında tutmaya çalışıyorlar."
"Şu an herkes yatırımını altını üzerine yapıyor sağlıklı olan da o zaten."
" Altın düşse de yükselse de her zaman alan karda'dır. Yatırım amaçlı alanlar karlıdır, uzun vadede üç beş aylık bekleme süresi ile kar elde edebilirler."
"Altın zaten çok güzel bir yatırım seviyesinde. Belki bir süre böyle seyreder. Şu an tam yatırım fırsatı oluşturuyor, müşterilerimiz bence bunu değerlendirmeli."
 "Altın dövizden daha iyidir uzun vadeli altın alımı her zaman müşterilerimize tavsiye ederiz."

Fed yöneticilerinin faiz artırımının devam edebileceğine yönelik sözlü yönlendirmeleri nedeniyle ons altın 1815 dolara kadar geriledi. Ons altındaki düşüşe paralel olarak gram altında da gerileme yaşandı. Peki, Altında düşüş devam edecek mi?

" Altında genel olarak bir düşüş beklemiyoruz maksimum diplere geldi zaten, bundan sonra Önümüzdeki aylarda seviye olarak Yükseliş bekliyoruz."
" Şu düştü ama İlerleyen zamanlarda 2024 gibi Yükseliş bekliyoruz."
" Bence bu düşüş devam etmez yıl sonuna yükseliş bekliyoruz."
 "Birkaç gün böyle düşüş ve Durağan halde olabilir ama İlerleyen zamanda yükselir yavaş yavaş."
"Altın hiçbir zaman düşmez yatırımcılar için her zaman altın iyidir."
" Altın en güvenilir limanlardan biri olduğu için iniş  çıkışı olabilir ama şu an alım fırsatı verdi . İlerleyen zamanlarda yükselecek bence."

Altın yatırımcıları tarafından bir düşüş bir yükseliş gösteren veriler sıkça takip edilse de en çok merak edilen 2023 yılının sonunda hangi seviyelere geleceği.

"2023 sonlarında yılbaşından itibaren kademe olarak yükselmeye devam ediyordu yılın sonunda da 1950- 2000 bandında görebiliriz.
" 2023 sonlarında aynı olabilir ama 2024'te yükseleceğini düşünüyorum."
"2024'te söylenenlere göre 2300 TL'yi bulur."
" Çok büyük bir yükseliş beklemiyorum ama bu şekilde devam eder sanırım "

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86