banner85

Akaryakıt Gündeminde Zam Mı Var?

Türkiye’nin sıkla değişen gündem konularına rağmen, gündemden hiç düşmeyen bir konu var; Akaryakıt. Kullanım şartları, fiyatları, benzin istasyonları gibi birçok başlıkla gündemde olan akaryakıt konusunun sosyal medya yansımaları da oldukça yoğun.

editör
editör
17 Nisan 2024 Çarşamba 12:17
Akaryakıt Gündeminde Zam Mı Var?

MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel dijital medya dinleme platformu DigiLUP verilerine göre, sosyal medya kullanıcıları, akaryakıt ile ilgili yorumlarını paylaşımlarına sıkça yansıtmakta.

DigiLUP ekibinin hazırladığı yeni araştırmada, sosyal medyadaki akaryakıt yorumlarının öne çıkan detayları var.

En fazla değinilen konu Zam’lar

Türkiye’de son zamanlarda sosyal medya etkin bir halde kullanılmakta. Vatandaşlar ülke içi ve dünyadan haberlere ulaşmak için sosyal medyayı kullanıyor. Her gün değişen gündemiyle sosyal medya insanlara sınırsız içerikler sunuyor.

Ülkede sürekli değişen gündeme rağmen sıklıkla tartışılan akaryakıt fiyatları konusu sosyal medyada da epey ses getirdi.

Sosyal medyaya yoğun bir şekilde yansıyan akaryakıt zammı gündem olurken yapılan bir araştırmaya göre de mart ayında, akaryakıt ile ilgili toplam bin 600  paylaşım yapıldı.

En fazla paylaşım ise, 14 Mart’ta gerçekleşti. Bu tarihte yapılan paylaşımlarda, benzine ve motorine zam yapılması, içerik yoğunluğu oluşturdu. 

DigiLUP ekibinin hazırladığı yeni araştırmada, sosyal medyadaki akaryakıt yorumlarının öne çıkan detayları var.

Son Güncelleme: 17.04.2024 12:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86