Ak Parti'nin Malatya Adayı Sami Er Oldu!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha 18 Ocak Perşembe günü açıklayacak. Malatya'nın adayının da belli olacağı toplantı dört gözle beklenirken yeni bir gelişme yaşandı.  İl Başkanlığı tarafından adaylarının Sami Er olduğu açıklandı.

Beril DANE ÇUHACI
Beril DANE ÇUHACI
17 Ocak 2024 Çarşamba 16:31
Ak Parti'nin Malatya Adayı Sami Er Oldu!

Ak Parti Aday Tanıtım Toplatısını 14 Ocak Pazar günü yapılacağı duyurmuştu. Ancakaday tanıtım toplantısı Kuzey Irak'ta Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerin şehit olduğu terör saldırısı nedeniyle ertelenmişti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17'si büyükşehir toplamda 48 belediye başkan adayını daha 18 Ocak Perşembe günü açıklayacak. Malatya'nın adayının da belli olacağı toplantı dört gözle beklenirken yeni bir gelişme yaşandı. 

Bugün (17 Ocak Çarşamba) son zamanlarda da Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için ismi sıkça gündeme gelen Sami Er'in adaylığının Malatya İl Başkanlığı'na iletildiği duyuruldu. 

Ak Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören partilerinin Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarının Sami Er olduğu bilgisinin kendilerine genel merkez tarafından tebliğ edildiğini ifade etti.

Ak Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada "Genel merkezimiz tarafından Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı Sayın Sami Er’e tebliğ edilmiştir. Resmi açıklama yarın saat 14:00’da Ankara ATO Kongre salonunda yapılacaktır. Malatya’mıza hayırlı olsun" ifadeleri kullanıldı. 

Sami Er Kimdir?

Sami Er, 1963 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamlamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitim görmüştür. Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Anabilim Dalı Kent Çalışmaları ve Yönetimi alanında tamamlamıştır.

T. C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcılığı ve Emlak Konut GYO’da yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.

Öte yandan Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı Ak Parti aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Son Güncelleme: 17.01.2024 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86