Ak Parti'nin Belediye Başkan Adayları Yarın Netlik Kazanıyor

31 Mart’ta gerçekleştirilecek Yerel seçimler için seçim takvimi hızla işlemeye devam ediyor. Vatandaşlar tarafından da oldukça merak edilen aday isimleri belli olmaya başlarken Ak Parti’de de Malatya adayları yarın gerçekleştirilecek toplantı ile netlik kazanacak.

Rabia Işık
Rabia Işık
03 Şubat 2024 Cumartesi 17:29
Ak Parti'nin Belediye Başkan Adayları Yarın Netlik Kazanıyor

Türkiye 31 Mart’ta sandık başına gidiyor. Geri sayım devam ederken siyasi partilerin aday listesi açıklamaları da hız kazandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı toplantı sonrasında Malatya’da AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er gösterilmişti. Ancak bu süreçte 2’si merkez olmak üzere diğer ilçelerde aday gösterilecek isimler oldukça kamuoyunda merak konusu oldu.

AK Parti'de Malatya ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı aday tanıtım toplantısının 4 Şubat Pazar günü yanı yarın Genel Başkan Yardımcısı Ali ihsan Yavuz'un katılımı ile gerçekleştirilecek.

Ak Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören de konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile “Kıymetli Yol Arkadaşlarım; 04 Şubat Pazar günü saat 11:00'da Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali ihsan Yavuz'un teşrifleriyle Beydağı Gençlik Merkezi Kapalı Spor Salonunda ilçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı yapılacaktır. Katılmanız önemle rica ederim” ifadelerini kullandı.

Kentte kamuoyunda merkez ilçelerin adayları konusunda öne çıkan isimler de vardı. Battalgazi İlçesi için Avukat Bayram Taşkın Yeşilyurt ilçesi için ise Profesör Doktor İlhan geçit in aday gösterildiği açıklanmıştı.

Şimdi ise gözler tüm ilçe belediye başkan adaylarının açıklanacağı aday tanıtım toplantısına çevrildi.

Öte yandan yarın saat 11’de gerçekleştirilecek toplantı Malatya Vuslat Tv ekranlarından da naklen yayınlanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86