Ak Parti Aday Tespit Çalışmalarında Sona Yaklaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, yerel seçim çalışmaları kapsamında 6 şubatta yaşanan ve 11 ili etkileyen depremlerin birinci yılında 6-9 Şubat'ı bölge ziyaretlerine ayırması planlanıyor.

Rabia Işık
Rabia Işık
05 Ocak 2024 Cuma 17:59
Ak Parti Aday Tespit Çalışmalarında Sona Yaklaştı

AK Parti, yerel seçim çalışmaları kapsamında deprem bölgesine yönelik özel çalışma yapacak.

Aday tespit çalışmalarını büyük oranda tamamlayan, 7 ve 15 Ocak'ta belediye başkan adaylarını kamuoyuyla paylaşacak AK Parti'nin saha çalışmasına dönük programı da netleşmeye başladı.

Bu kapsamda Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a, deprem bölgesine yönelik özel bir program hazırlanıyor.

Erdoğan'ın, 6 şubatta 11 kenti etkileyen depremlerin birinci yılında 6-9 Şubat'ı deprem bölgesine ayırması planlanan program kapsamında, depremzedelerle bir araya gelinmesi bekleniyor.

Yapımı tamamlanan bazı deprem konutlarının da Başkan Erdoğan'ın katılacağı törenle hak sahiplerine teslim edilmesi hedefleniyor.

Bu arada AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ'ın koordinesinde, "Türkiye Yüzyılı Şehirleri İçin Gerçek Belediyecilik" adıyla hazırlanan yerel seçim beyannamesinin çalışmalarına ise 15 Ocak'ta yapılacak aday tanıtım toplantısına yetişmesi için hız verildi.

Son Güncelleme: 05.01.2024 18:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86