banner85

Acı Haber 4 Gün Sonra Geldi 'Malatyalı Uzman Çavuş Şehit Oldu'

Irak’ın Kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde yaralanan 36 yaşındaki Uzman Çavuş Halil Koç 4 gün sonra şehit düştü.

08 Ağustos 2022 Pazartesi 23:49
Acı Haber 4 Gün Sonra Geldi 'Malatyalı Uzman Çavuş Şehit Oldu'

Acı Haber 4 Gün Sonra Geldi.

Irak’ın Kuzeyinde devam etmekte olan Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen EYP'nin (El Yapımı Patlayıcı) patlaması sonucu  3 Ağustos 2022 günü yaralanan Uzman Çavuş Halil KOÇ,  Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmış ve tedavi altına alınmıştı. Uzman Çavuş Halil KOÇ yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine,Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz" ifadelerine yer verildi.

Uzman Çavuş Halil KOÇ 'un evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi. Şehit Uzman Çavuş Halil KOÇ'un cenazesi Malatya'da toprağa verilecek.

Son Güncelleme: 11.08.2022 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86