banner85

9. Malatya Anadolu Kitap Fuarı Sona Erdi

Malatya Valiliği ile Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen, organizasyonunu ise Kültür A.Ş.’nin yaptığı, 9’uncu Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı kapanış programıyla sona erdi.

23 Mayıs 2022 Pazartesi 19:08
9. Malatya Anadolu Kitap Fuarı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde 13-22 Mayıs tarihleri arasında kitapseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleşen, Sezai Karakoç Anısına düzenlenen 9. Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı sona erdi.

Yeni Fuar Merkezinde yapılan kapanış programıyla sona eren kitap fuarında imza günü etkinlikleri, söyleşiler, paneller, konferanslar, yazar okur, yazar öğrenci, yazar STK buluşmalarıyla birlikte 1000’in üzerinde etkinlik kitapseverlerle buluştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 9’uncu Malatya Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı kapanış programında açıklamalarda, "Ebeveynler olarak çocuklarımıza kitap okutmamız lazım." mesajı verdi.

Malatya Valisi Hulusi Şahin ise, Kitap Fuarı kapanış programı sırasında Kitapla yoğrulmanın ve kitapla hemhal olmanın meşgalelerin en güzeli olduğunu ifade etti.

Vali Hulusi Şahin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve protokol üyeleri tarafından yazarlara plaket takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86