banner85

6'lı Masa Toplanıyor Meral Akşener'de Masada

Bugün ilk olarak CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti'nin Saadet Partisi ev sahipliğinde bir araya geleceği açıklandı.

Admin
Admin
06 Mart 2023 Pazartesi 15:54
6'lı Masa Toplanıyor Meral Akşener'de Masada

Türkiye haftaya siyasetteki sıcak gelişmeler ile başladı. Son dakika haberine göre İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş'ın İYİ Parti lideri Akşener ile görüşmesinin ardından, İYİ Parti Sözcüsü Zorlu da açıklamalarda bulundu. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Akşener'in Millet İttifakı toplantısına katılacağını duyurdu. Öte yandan saat 14.00'te yapılması planlanan toplantı saat 16.00'ya ertelendi. Üst üste yapılan kritik toplantıların ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir araya gelmesi bekleniyor.

 İBB Başkanı İmamoğlu ile ABB Başkanı Yavaş'ın İYİ Parti lideri Akşener ile görüşmesinin ardından, İYİ Parti Sözcüsü Zorlu da açıklamalarda bulundu. Zorlu, Akşener'in bugün yapılacak Millet İttifakı toplantısına katılacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86