banner85

5. Etap Hobi Bahçeleri İçin Kura Çekildi

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5’inci etap 100 hobi bahçesinin hak sahipleri belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

editörr
editörr
11 Eylül 2023 Pazartesi 10:30
5. Etap Hobi Bahçeleri İçin Kura Çekildi

Gaziantep’te 5. etap hobi bahçeleri için kura çekimi yapıldı

Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Tiyatro Salonu’nda Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 5’inci etap 100 hobi bahçesinin hak sahipleri belirlenmesi için kura çekildi. Kura çekimine  Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Genel Sekreter Sezer Cihan, MHP Gaziantep İl Başkanı Mustafa Bozgeyik ve kuraya katılan vatandaşlar katıldı.

İçerisinde 100 hobi bahçesi, 2 tuvalet, idari bina, mescit ve 130 araç kapasiteli otoparkı bulunan 5’inci etabın ilk kuralarını Başkan Fatma Şahin çekerek hak sahibi olanlara anahtarlarını teslim etti. 

Başkan Fatma Şahin, vatandaşların talep ve isteklerinin giderilmesi doğrultusunda büyük gayret gösterdiklerini belirterek, 6’ıncı etap hobi bahçelerinin müjdesini de vererek, başvuru yapanların tamamına hobi bahçesi çıkacağını söyledi.

Genel Sekreter Sezer Cihan ise katılım için teşekkür ederek, çalışmalara yönelik bilgiler verdi.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaGaziantepKuraçekimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86