banner85

457 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay "Şu an 457 köy yolu ulaşıma kapalı" dedi

20 Ocak 2022 Perşembe 13:35
457 Köy Yolu Ulaşıma Kapalı

36 Saat boyunca aralıksız yağan kar yağışı sonrası  yol açma çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye ekipleri Sivas Caddesinde çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.  Karla mücadele hakkında Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert'te Vuslat TV'ye açıklamalarda bulundu. Okyay "tüm seferberliğimizle çalışmalara devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Aralıksız yağan kar yağışı sonrası herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sivas Caddesinde ki kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay ve MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert çalışmalar hakkında Vuslat TV'ye bilgiler verdi

Okyay tüm ekiplerin hummalı bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek "kar yağışının durması bize zaman kazandırdı köy yollarımız il merkezimiz başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ekiplerince çalışmalara devam ediyoruz" dedi.  kar yağışı sonrası kapanan köy sayısının da 457 olduğunu  açıkladı.

MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert'te kurak geçen bir yılda yağan bu kar yağışlarının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti.

VUSLAT TV ÖZEL HABER 

Son Güncelleme: 20.01.2022 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86