banner85

11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi Kernek mahallesinde bulunan 11 sokakta 7 bin metrekarelik kaldırım ve 14 bin metrekarelik sıcak asfalt çalışmasının startını verdi.

10 Mayıs 2022 Salı 10:45
11 Sokağa 3.5 Milyonluk Yatırım

Battalgazi Belediyesi, ilçedeki ulaşım yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatları üzerine 2019 yılından bu yana asfalt seferberliği başlatan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede yaşayan vatandaşların daha kaliteli ve konforlu ulaşımı için başlattığı yol yapım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Yaptığı çalışmalarla vatandaşların taleplerini hızla karşılayan ekipler, ulaşım yatırımları programında yer alan Kernek mahallesindeki 11 sokakta 14 bin metrekarelik sıcak asfalt ve 7 bin metrekarelik kaldırım çalışmalarının startını verdi. Çalışmalarına zaman kaybetmeden başlayan ekiplerin bu hummalı çalışmaları, mahalle sakinlerinden de büyük takdir topladı. Çalışmalar kapsamında toplam 3.5 milyonluk ulaşım yatırımı ilçeyle buluşturulacak.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yapımı için talimatını verdiği Kernek Mahallesi'ndeki çalışmaları yerinde inceleyerek, birim müdüründen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kernek Mahalle Muhtarı Metin Türkoğlu,  Çalışmaların takdire şayan olduğunu aktardı.

Başkan Güder, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırma ve ilçemizi güzelleştirme noktasında çalışmalarımız devam ediyor." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86