banner85

Malatya’nın En Çok Sigortalı Çalıştıran İşvereni Oldu

Avrupa’nın en hızlı büyüyen BPO, Teknoloji ve Danışmanlık şirketler grubu M+ Group bünyesinde hizmet veren, Türkiye’nin en büyük dış kaynak sağlayıcı (BPO) şirketlerinden M Plus Türkiye (CMC Türkiye), Malatya’da birçok farklı kategoride bir numaralı işveren oldu. Şehrin kamudan sonra en büyük işvereni olan M Plus Türkiye, en çok kadın çalıştıran işveren olarak da birinci sırada yer aldı.

08 Temmuz 2022 Cuma 10:47
Malatya’nın En Çok Sigortalı Çalıştıran İşvereni Oldu

22 yıldır CMC Türkiye adıyla faaliyet gösteren, geçtiğimiz günlerde kurumsal kimliğini ve adını yenileyen M Plus Türkiye, Malatya’da kamudan sonraki en büyük özel sektör işverenlerinden biri olarak çalışanlarına sağladığı imkânlarla yine ‘en’lerin sahibi oldu. Malatya’da en çok sigortalı çalıştıran, kadınlara en çok istihdam sağlayan, en çok prim ödeyen ve en çok engelli çalışana sahip olan işveren sıralamalarında 1. sıraya yerleşen şirket, şehir ekonomisine ve istihdamına katkı sağlamaya devam ediyor. 

Malatya SGK İl Müdürü Tekin Kutlu, M Plus Türkiye’ye bir ziyaret gerçekleştirerek elde ettiği başarılardan ötürü tebrik etti ve ödül sertifikalarını takdim etti.

Hakan Saran: ‘İlimizin en büyük işvereni olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz’

Türkiye genelinde özellikle 19-25 yaş arası genç ve kadın istihdamına katkı sağlamaktan büyük gurur duyduklarını söyleyen M Plus Türkiye COO’su Hakan Saran, “Son olarak İzmir’de açılışını gerçekleştirdiğimiz ofisimizle Türkiye’de 7 ilde yaklaşık 6500 koltuk kapasitesi ile hizmet veren M Plus Türkiye olarak Anadolu’yu kalkındırarak istihdam hedeflerine ulaştıracak yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Malatya’da kamudan sonra en büyük işveren konumumuzun yanı sıra istihdama katkımız, çalışanlarımızın haklarını her şeyden öncelikli olarak gözetmemiz ve güvenilir bir işveren olarak çalışanlarımızın memnuniyetini işimizin kalbine koymamız başarıyı da beraberinde getiriyor” dedi.

Malatya’ya dair hedeflerinden de bahseden Saran şöyle devam etti: “Malatya’da 2009 yılında 200 çalışanımızla start verdik. Bugün 1650 çalışanımızla kocaman bir aileyiz. Hedefimiz, yılsonuna kadar Malatya’da bu sayıyı 2000’e ulaştırmak. M Plus Türkiye olarak bölgesel kalkınmaya verdiğimiz desteğin ülkemiz için de çok önemli olduğunu düşünüyoruz. Kadın çalışan sayısını artırmaya yönelik çalışmalarımıza ağırlık vererek, ülke genelindeki istihdam seferberliğine katkı sağlıyoruz. Özellikle gençlere, engellilere ve kadınlara çalışma hayatlarında imkân sağlayabildiğimiz için çok mutluyuz. Yeni geliştirdiğimiz teknoloji çözümlerimizi yurt dışında yeni pazarlara sunarak hizmet ihracatımızı artırıyoruz. Dolayısı ile faaliyet gösterdiğimiz tüm illerde çalışanlarımıza uluslararası kariyer imkânı da sunuyoruz” dedi.

Yenilikçi müşteri deneyimi anlayışı ile bankacılık - finans, lojistik, telekomünikasyon, tüketici elektroniği, enerji, otomotiv gibi sektörlerin oyuncuları için uçtan uca çözümler geliştiren M Plus Türkiye, Türkiye’de 6500’den fazla kişiye istihdam sağlıyor.

Son Güncelleme: 05.08.2022 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86