banner85

Kur Baharatları da Vurdu

Baharatlar yemeklerimizin, hayatımızın ve damaklarımızın vazgeçilmezi. Hayat pahalılığından nasibini alan baharatlar da günden güne fiyatı artıyor. Baharatçı Ahmet Gür baharat fiyatlarındaki son durumla ilgili bilgi verdi. Öte yandan Gür, zayıflamak isteyenlere de tavsiyelerde bulundu.

19 Temmuz 2022 Salı 11:53
Kur Baharatları da Vurdu

KUR BAHARATLARI DA VURDU 
ZAYIFLAYACAKLARA KİRAZ SAPI, MISIR PÜSKÜLÜ 

Her şeyin fiyatı arttığı gibi baharatın da fiyatı artıyor. Baharatçı Ahmet Gür baharat fiyatlarıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:"Elbette baharatta dolardan, yakıttan, nakliyeden etkilendi.Öte yandan son dönemlerde iklim değişiklikleri de baharatın üretimini olumsuz etkiliyor. Haziran sonunda biz üretimimiz bitirirdik, fabrikanın düğmesine henüz basamadık bile” dedi.
Vatandaşların baharatı alırken nelere dikkat etmesi gerektiğini aktaran Gür, şu ifadeleri kullandı. "Muhakkak bilindik yerlerden baharat seçimi yapılmalıdır, mahalle arasından ve bilinmedik yerlerden baharat alınmaz.

Zayıflamak isteyenlere öneride bulunan Ahmet Gür :"İddia ediyorum kilo vermek isteyen lifli şeyler yiyecek ve sabah kalkınca yarım litre sıcak su içecek, sonra bir ay sonra benim yanıma gelecek".dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86