banner85

Akaryakıta Zam Geliyor

Benzinde peş peşe gelen indirimlerden sonra zam haberi geldi. Dolar kurundaki düşüşün ardından benzinde yaşanan indirimlerden sonra kurun tekrar yükselmeye başlamasıyla beraber benzinde zam beklentisi oluştu.

05 Temmuz 2022 Salı 10:51
Akaryakıta Zam Geliyor

Benzinde peş peşe gelen indirimlerden sonra zam haberi geldi. Benzin fiyatlarında son olarak 2 lira 13 kuruşluk bir indirime gidilmişti. Dolar kurunun tekrar yükselmeye başlamasıyla beraber benzinde tekrar zam beklentisi oluştu.

Dolar kurundaki düşüşün ardından benzinde yaşanan indirimlerden sonra 6 Temmuz Çarşamba gününden itibaren benzinde 96 kuruş zam bekleniyor. Motorin grubunda ise bugünlük fiyat değişikliği beklenmiyor.

YENİ BENZİN FİYATLARI

Zammın ardından benzinin litresi İstanbul'da 25.20'den 26,16'ya yükselirken , Ankara ve İzmir'de ise 25.30'dan 26,26'ya yükselecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86