banner85

Vali Şahin “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nın” Açılış Törenine Katıldı

Vali Hulusi Şahin Anadolu Üniversiteler Birliği’nin düzenlediği “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nın” açılış törenine katıldı

03 Ağustos 2022 Çarşamba 14:16
Vali Şahin “Üniversite Tanıtım ve Tercih Fuarı’nın” Açılış Törenine Katıldı

Anadolu Üniversiteler Birliği bünyesinde bulunan 11 üniversitenin stantlarının bulunduğu Soykan Parkında, açılış töreni gerçekleştirildi.


Törene Vali Hulusi Şahin İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcıları ve fuarda standı bulunan Üniversitelerin temsilcileri katıldı. Vali Şahin, Rektör ve katılımcılarla birlikte fuarın açılış kurdelesini kesti.

İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ın açılış konuşmalarının ardından söz alan Vali Şahin, “İnönü Üniversitesi ev sahipliğinde bu kritik günlerde çok anlamlı bir fuar oldu. Çünkü öğrencilerimizin hem kafaları karışık hem de kulaktan dolma bilgilerle tercih yapma zorunda kalabiliyorlar. İşte bu oluşumla üniversite adayı öğrencilerimiz hem Üniversiteleri tanıma hem de en doğru tercihi yapma noktasında Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından düzenlenen ve bugün son olarak Malatya ilimizde yapılacak olan fuar alanında, uzman personel ile birlikte fuarda yer alan üniversite temsilcileri tarafından, verilen bilgiler ışığında kendilerine en uygun tercihi yapacaklardır. Bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen bütün üniversite temsilcileri ve İnönü Üniversitesine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.


Fuarda stant açan üniversitelerin tanıtım stantlarını gezen Vali Şahin, üniversiteler hakkında yetkililerden bilgi aldı. Üniversitelerin, alanında uzman personeli, fuar alanında açılan bilgilendirme ve tanıtım stantlarını ziyaret edecek olan öğrenciler ve ailelerine, bölüm ve programlar, sundukları imkanlar, ulaşım ve barınma olanakları gibi bir çok konuda bilgilendirmede bulunacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86