banner85

Vali Hulusi Şahin TEKNOFEST’te Dereceye Giren Öğrencileri Kabul Etti

Vali Şahin, 30 Ağustos - 4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ 2022’de Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan dereceye giren öğrencileri Valilik Makamında kabul etti.

10 Eylül 2022 Cumartesi 15:06
Vali Hulusi Şahin TEKNOFEST’te Dereceye Giren Öğrencileri Kabul Etti

Düzenlenen yarışmalarda, Malatya Erman Ilıcak Fen Lisesi Öğrencileri Asaf Güngördü, Mehmet Söylemez ve Rıza Güzel, Lise Kategorisi Turizm
Teknolojileri Temalı yarışmada, “Dağlardaki Çözüm İle Yabancı Dağcıları Ülkeme Çekiyorum” adlı proje ile birinci olmuş, Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Muhammet Mustafa Göçer ve Alim Kesrik ise Robotik Yarışmalar Temalı “Emre44” isimli robot ile yarışma ikincisi olmuştur.


Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin, göstermiş olduğu gayret ve başarıların hem ilimizin, hem de ülkemizin geleceği adına umut verici olduğunu ifade eden Vali Şahin, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86