banner85

Üniversiteler Arasında İş Birliği Protokolü

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.

29 Kasım 2022 Salı 17:25
Üniversiteler Arasında İş Birliği  Protokolü

Malatya Turgut Özal Üniversitesi ile İnönü Üniversitesi arasında birlikte hizmet sunma imkânlarını belirlemek, geliştirmek, güçlendirmek, karşılıklı değişim ve kullanımı teşvik etmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

İnönü Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen imza törenine İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli ve Rektör Yardımcıları katıldı.

İmzalanan protokol çerçevesinde, ortak bilimsel araştırma/proje vb. çalışmalar yapılması, öğretim elemanı desteği, ortak etkinlik düzenleme ve katılım, akademik kaynaklar vekütüphane olanaklarının kullanımı/değişimi, sosyal tesislerin kullanımı ile uluslararası öğrencisınavlarının ortaklaşa yapılması konuları başta olmak üzere birçok alanda iş birliğinin kurulması ve geliştirilmesi hedeflendi.

Bentli ve Kızılay protokolün amacının, üniversiteler arası iletişimi güçlendirmek ve geliştirmek olduğunu; bununla birlikte öğrenciler ve personelin her iki üniversitenin olanaklarından yararlanacak olmasının mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, protokolün hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86