banner85

Jandarma Eğitim İçin Kolları Sıvadı

Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı J.Asyş.Komd.Bl.K.lığı tarafından Gönderilen basın bülteninde yer alan açıklamayla Malatyalın 2 meslek lisesi Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin eğitim ve öğretime devam edebilmesi için gerekli çalışmaların başlatıldığı bildirildi.

19 Nisan 2023 Çarşamba 13:10
Jandarma Eğitim İçin Kolları Sıvadı

Gönderilen Yazıda; Malatya Battalgazi İlçesinde Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Kemal Özalper Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ağır hasarlı olması sebebiyle eğitim öğretim geçici süreyle durdurulmuştur.  Öğrencilerimizin eğitim öğretimden geri kalmaması ve gelecek adına kurdukları hayalleri doğrultusunda, derslerinden geri kalmamaları adına depremin ilk anından itibaren bilfiil çalışan Malatya İl Jandarma Komutanlığına bağlı J.Asyş.Komd.Bl.K.lığı tarafından  Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinin güvenli bölgelerine 16 m. Uzunluğunda 7 m. Genişliğinde 7 adet derslik için çadır,  Şehit Kemal ÖZALPER Mesleki ve Teknik Anadolu lisesine ise aynı ebatlarda 7 adet olmak üzere toplamda 14 adet derslik için çadır kurulumu yapılmıştır. " ifadeleri yer aldı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86