Bilim Şenliği Etkinliği

Pütürge Kaymakamlığı ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerimizin ve paydaş kurum İnönü Üniversitesi’nin katılımlarıyla maksadıyla bilim şenliği düzenledi.

editör
editör
08 Mayıs 2024 Çarşamba 17:35
Bilim Şenliği Etkinliği

Pütürge Kaymakamlığı tarafından Bilim Şenliği etkinliği düzenlendi.

İlkokul, Ortaokul ve liseyi kapsayan etkinlikte Pütürge Kaymakamı Sayın Ahmet Kasım TECİMEN, Pütürge Belediye Başkanı Mikail SÜLÜK, İnönü üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir BAHARÇİÇEK birçok akademisyen ve öğrenciler katılım sağladı.

Etkinlik içerisinde, öğrencilerin hazırlamış olduğu; basit makinelerin kullanımıyla yapılan deneyler, belirli kimyasalların etkileşime girmesiyle oluşan tepkimeler ele alındı.

Bu etkinlikler ile öğrencilerin bilimsel düşünme ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi ile bilime olan meraklarının arttırılması amaçlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner84

banner86