banner85

Armutçuk Maden Ocağında Göçük

Zonguldak'ın Ereğli İlçesinde maden ocağında göçük meydana geldi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis, sağlık, UMKE, AFAD ve TTK tahlisiye ekipleri sevk edildi.

meral şeker
meral şeker
13 Eylül 2023 Çarşamba 15:55
Armutçuk Maden Ocağında Göçük

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan Zonguldak Ereğli'de meydana gelen göçük hakkında canlı yayında son dakika açıklama yaptı.  4 işçinin göçük altında kurtarılmayı beklediğini ve çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde bir maden ocağında göçük meydana geldi. AFAD, UMKE, sağlık, polis ve TTK tahlisiye ekipleri de bölgeye sevk edildi. Olayla ilgili açıklama yapan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, "İçeride 280 kişi var, 4 kişi etkilendi. Biri canlı olarak kurtarıldı. 1 kişi ağır yaralı, 2 kişiden canlı ses alınabiliyor. 75 kişilik ekiple müdahale başladı" ifadelerini kullandı.

Göçük altında kaldığı değerlendirilen işçilerin kurtarılması için çalışma başlatıldı.

Son Güncelleme: 13.09.2023 16:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86