Yangın 400 Dönümlük Ormanlık Alana Zarar Verdi

Pütürge’de çıkan ve havadan da helikopterle müdahale edilen yangın 400 dönümlük ormanlık alana zarar verdi.

Sultan
Sultan
27 Haziran 2024 Perşembe 17:06
Yangın 400 Dönümlük Ormanlık Alana Zarar Verdi

Pütürge’de üç ayrı ormanlık alanda çıkan ve havadan da helikopterle müdahale edilen yangın 400 dönümlük ormanlık alanı küle döndürdü.

Pütürge ilçesinin Körme, Sahilköyü ile Esencik Mahallelerinde çıkan orman yangını Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, Orman İşletme ekipleri ve kamu kurumlarının verdiği araç desteği ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

Havadan helikopterinde söndürme çalışmalarına destek verdiği yangında yaklaşık 400 dönüm ormanlık alan zarar görürken gece boyunca ekiplerin müdahale ettiği yangın sabah saatlerinde güçlükle söndürüldü.

Söndürülen yangın sonrasında ekipler bölgede soğutma çalışmalarına devam etti.

Henüz bilenmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangınlar sonrası itfaiye ekipleri birkez daha dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Son Güncelleme: 27.06.2024 18:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner86