banner85

Valizin İçinde Uyuşturucu da Çıktı

Ülkemizde uyuşturucu bağımlığı ve satıcılığı gün geçtikçe artmakta. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Kale uygulama noktasında gerçekleştirdikleri operasyon sonucunda, bir yolcuya ait olduğu bilenen valizin içinden uyuşturucu madde ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs sevk edildiği Adli mahkemelerce tutuklandı.

Rabia Işık
Rabia Işık
06 Eylül 2023 Çarşamba 14:44
Valizin İçinde Uyuşturucu da Çıktı

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan şahısın yakalanmasına ve deşifresine yönelik çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Emniyet ekipleri uygulama noktalarında yaptıkları çalışma ile şüpheli şahısa müdahale etti. Arama çalışması sonucunda valiz içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam eden Malatya İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, Kale uygulama noktasında gerçekleştirdikleri operasyon sonucunda bir uyuşturucu taciri daha yakalandı. Şehirlerarası yolcu otobüsünde seyahat eden yolcuya ait valizde,7 parça halinde 3 kilo 600 gr. skunk maddesi ele geçirildi.

 Gözaltına alınan şahıs hakkında adli işlemler yapılıp ardından tutuklandı.

Anahtar Kelimeler:
MalatyaUyuşturucuPolis
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86