banner85

Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya il emniyet müdürlüğüne bağlı narkotik ekipleri uyuşturucuyla mücadeleye hız kesmeden devam ediyor.Yapılan aramalarda pek çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

22 Ekim 2022 Cumartesi 14:22
Uyuşturucuya Geçit Yok

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti ile mücadele kapsamında yapılan 5 ayrı sokak çalışmasında yapılan ikamet ve üst aramalarında 3 kilo 915 gr SKUNK maddesi, 1 kilo 715 gr kubar esrar maddesi, 5,45 gr sentetik kannobinoid maddesi, 33,78 gr metamfetamin maddesi, 12 adet sentetik ecza hap, 1 adet payp (esrar içme aparatı) ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 42.170 TL ele geçirildi.

Altı kişinin gözaltına alındığı operasyonlarda işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan B.M.'ye adli kontrol uygulanırken, E.Ç., F.A., H.A., Y.B. ve S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 22.10.2022 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86