banner85

Pütürge Onu Arıyordu Cesedi Bulundu

Hayvan otlatmaya gitti, hayvanları eve döndü ama o gelmedi.

Rabia Işık
Rabia Işık
02 Şubat 2024 Cuma 09:14
Pütürge Onu Arıyordu Cesedi Bulundu

Dün akşam saatlerinde kaybolan 36 yaşındaki şahsın cesedi bulundu.

Pütürge Aktarla (Mako) mahallesinde ikamet eden 36 yaşındaki Bekir Özer sabah saatlerinde hayvan otlatmak için evden ayrıldı.

Özer ile saat 14' 00 den sonra irtibat kuramayan ailesi akşam saatlerine doğru hayvanların eve yalnız dönmesi üzerine jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu.

Kayıp Bekir Özer'i aramak için Polis, Jandarma ve korucular seferber olurken Özer'e ait telefon akşam saat 18:00 e kadar  çaldığı fakat cevap alınamadığı daha sonra iletişimin kesildiği bildirildi.

36 yaşındaki şahsın telefon sinyallerinin ikamet ettiği ve hayvan otlattığı bölgeden yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta Tepehan civarını işaret ettiği  tesbit edilirken çok geçmeden şahsın cansız bedeni bulundu.

Emniyet güçleri Özer'in ikametine yaklaşık 5 kilometre uzakta Pazarcık mahallesi kırsalında silahla vurulmuş olduğunu bildirildi.

Ekipler olayla ilgili çok geniş ve kapsamlı bir araştırma başlatırken savcılık makamının da olaya el koyduğu öğrenildi.

36 yaşında silahla vurulmuş olarak hayatını kaybeden Bekir Özer in cenazesi ise adli tıp kurumuna sevkedildi.

 

Son Güncelleme: 02.02.2024 12:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86