banner85

Prof. Dr. Süleyman Savaş Evliyagil Hayatını Kaybetti

Darende'de meydana gelen trafik kazasında Turgut Özal Tıp Merkezi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Savaş Evliyagil hayatını kaybetti.

Rabia Işık
Rabia Işık
02 Ocak 2024 Salı 12:33
Prof. Dr. Süleyman Savaş Evliyagil Hayatını Kaybetti

Malatya'da yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu meydana gelen kazada 4 kişi hayatını kaybetmiş 36 kişi ise yaralanmıştı.

Akçadağ ilçesi Develi Mahallesi'nde D300 karayolu üzerinde saat 06.30 sıralarında meydana gelen kazada, Kayseri'den Malatya'ya giden yolcu otobüsü, aşırı buzlanma nedeniyle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilmiş ve 4 kişi hayatını kaybederken 36 kişi ise yaralanmıştı.

Yaralılar çeşitli hastanelere sevk edilirken hayatını kaybeden vatandaşlar hakkında da kimlik belirleme çalışmaları başlatıldı.

Kazada hayatını kaybedenlerin arasında Turgut Özal Tıp Merkezi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr. Süleyman Savaş Evliyagil de bulunuyor.

Evliyagil'in kaybı, meslektaşları, ailesi ve hastane personeli arasında büyük üzüntüye neden oldu.

Son Güncelleme: 02.01.2024 13:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86