banner85

Operasyonda 83 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Jandarma Operasyonunda 83 Kilo Skunk Ele Geçirildi

30 Ekim 2022 Pazar 14:38
Operasyonda 83 Kilo Skunk Ele Geçirildi

Malatya ve Diyarbakır Jandarmasının istihbarat çalışması sonucu Kale'de durdurulan bir araçta, piyasa değeri 10 milyon TL olan 83 kilo 287 gram skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Operasyonla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığı, Valilik aracılığıyla şu açıklamayı yaptı:

"Malatya ve Diyarbakır İl J.K.lıklarınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Diyarbakır ilinden İstanbul iline uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı duyumu alınmıştır. Alınan duyum üzerine Kale ilçesinde adli makamlardan alınan arama kararı ile operasyon başlatılmış olup, Uyuşturucu Madde Tespit Köpekleri ile şüpheli bir araçta yapılan arama esnasında araçta bulunan valizlere tepki verdikleri tespit edilmiştir. Yapılan detaylı aramada, toplam (83.287) gram Skunk uyuşturucu maddesinin, valizlerin içerisine vakumlu paketler halinde yerleştirildiği görülmüştür. Ele geçirilen ve piyasa değeri yaklaşık 10.244.000 TL olan, (83.287) gram Skunk uyuşturucu maddesine el konulmuş, (2) şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır."

Son Güncelleme: 30.10.2022 14:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86