Malatya’da uyuşturucu operasyonu 5 kişi tutuklandı

Malatya’da jandarma ekipleri tarafından Ocak ayında düzenlenen operasyonlarda, çok sayıda uyuşturucu maddesi ele geçirilirken, gözaltına alınan 91 zanlından 5’i tutuklandı.

Rabia Işık
Rabia Işık
01 Şubat 2024 Perşembe 18:12
Malatya’da uyuşturucu operasyonu 5 kişi tutuklandı

Malatya’da, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin uyuşturucu madde imalatı, ticareti ve kullanımın önlenmesine yönelik çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda ekipler tarafından Ocak ayında Darende, Doğanşehir, Yazıhan ve Yeşilyurt ilçelerinde farklı adreslere operasyonlar düzenledi.

11’i kaçakçılık olmak üzere düzenlenen 63 ayrı operasyonlarda, 260 gram kubar esrar maddesi, 76 gram metamfetamin maddesi, 2 bin 290 adet uyuşturucu hap, 10 gram bonzai, 450 gram kenevir tohumu, 74 adet tarihi eser, 120 kilogram tütün ve 9 adet araç ele geçirildi.

Olaylarda hakkında adli işlemler yapılan 91 zanlıdan 5’i sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Güncelleme: 01.02.2024 18:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner87

banner83