banner85

Malatya’da Mide Bulandıran Olay! Konteyner Kent'te Çocuk Tacizi

Malatya Beylerderesi yakınlarında kurulan İkizce 3 Konteyner Kent’te 7 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunuldu. Kan donduran olay vatandaşı ayağa kaldırdı.

Editör
Editör
20 Mart 2024 Çarşamba 13:00
Malatya’da Mide Bulandıran Olay! Konteyner Kent'te Çocuk Tacizi

Malatya'da depremzede ailelerin barındığı bir konteyner kentte yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü.

Beylerderesi yakınlarında kurulan İkizce 3 Konteyner Kent’te 7 yaşındaki bir kız çocuğu, cinsel istismara maruz kaldı.

Kız çocuğu dün öğle saatlerinde kayboldu, çocuktan haber alınamamasının ardından öğleden sonra çocuğun ailesi durumu yetkililere haber verdi. 

İlgili müracaat sonrasında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri küçük çocuğun bulunması için çalışma başlattı. Yapılan aramalarda küçük kız akşam saatlerinde konteyner kent içerisinde bulundu.

Çocuğun kayıp olduğu sürede cinsel istismara maruz kaldığı öğrenilince emniyet güçleri harekete geçerek olayın şüphelisi olduğu tespit edilen ve daha önceden 4 ayrı suç kaydı bulunan A.C. isimli şüpheli şahısı yakaladı.

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, yakalanan şahısın çıkarıldığı Mahkemece 'Çocuğun Cinsel İstismarı' suçundan tutuklanırken küçük çocuğun ise sağlık kontrollerinin ardından ailesine teslim edildiği belirtildi.

Malatya gündemine bomba gibi düşen olay, 'Konteyner Kentlerde Güvenlik Açığı Mı Var?' sorusunu da akıllara getirdi.

Kan donduran olay, başta konteynerlerde yaşayan vatandaşlar olmak üzere kent genelinde herkesi tedirgin ederken konteyner kentlerdeki güvenlik açığı sorularına ilişkin yetkililerden herhangi bir açıklama gelmedi.

Son Güncelleme: 20.03.2024 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner86